Η Εταιρεία μας

image
Η Εταιρεία

Συμπληρώθηκαν ήδη 30 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε προϊόντα αεροδυναμικής και αισθητικής βελτίωσης του αυτοκινήτου /μηχανής.

Σήμερα, έχοντας πλήρως αξιοποιήσει αυτήν την εμπειρία αλλά και επενδύοντας σταθερά στο βιομηχανικό σχεδιασμό και τις νέες τεχνολογίες, μελετάμε, σχεδιάζουμε, εφαρμόζουμε και παράγουμε τελικό προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας, προσφέροντας τόσο μαζικής παραγωγής όσο και εξατομικευμένες λύσεις.

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, την κατασκευή καλουπιών έως την τελική παραγωγή, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εκτελούμε καινοτόμα projects τόσο για την ελληνική όσο και για τις αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας.

Στόχος μας πάντα ένα ποιοτικό, λειτουργικό, ανταγωνιστικό, οικονομικά προσιτό αλλά και απολύτως αναγνωρίσιμο αποτέλεσμα. by motordome

Από τον Οκτώβριο του 2004 διαθέτουμε σύστημα πιστοποίησης ISO 9001-2015.

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα του tuning, κερδίσαμε την αναγνώριση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις απαιτητικές αγορές της Ευρώπης αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένα projects. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό αλλά και την εξαιρετική αντοχή τους.

Παράγουμε τα προϊόντα μας ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια:

1. Σχεδιασμός

Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, δηλαδή, νέας γενιάς σχεδιαστικά προγράμματα, μηχανήματα μέτρησης, scanning και υψηλής ανάλυσης επιφανειών.
Έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε κάθε αντικείμενο, με απόλυτη ακρίβεια, πιστότητα, ποιότητα, αισθητική και φυσικά αεροδυναμική απόδοση.

2. Κατασκευή καλουπιών

Κατασκευάζουμε τα καλούπια μας σε Κέντρο Κατεργασίας C.N.C., από μασίφ αλουμίνιο γεγονός πού διασφαλίζει την πιστότητα αλλά και την αντοχή τους σε μεγάλες παραγωγές.

3. Παραγωγή

Κατασκευάζουμε αεροτομές από Σκληρή Πολυουρεθάνη και περιφερειακά βελτιωτικά (Σπόιλερ, Προφυλακτήρες, Μασπιέ, Φρυδάκια, Αεραγωγούς κλπ) από φύλλα πλαστικού ABS.

Για την παραγωγή προϊόντων από Πολυουρεθάνη διαθέτουμε μηχανές έκχυσης υψηλής πιέσεως, με απεριόριστη δυνατότητα παραγωγής.

Στην παραγωγή Πλαστικών χρησιμοποιούμε πλήρως αυτοματοποιημένες Μηχανές Διαμόρφωσης με δυνατότητα παραγωγής πολλών ειδών πλαστικού, αλλά και με δυνατότητα παραγωγής εκατοντάδων τεμαχίων ημερησίως.
Τα υπολείμματα από την παραγωγή των προϊόντων μας, παραδίδονται για σκραπ σε ειδικευμένες μονάδες ανακύκλωσης.

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα προϊόντων από πολυεστέρα (Προφυλακτήρες, Σπόιλερς, Μασπιέ κλπ).

Κεφαλαιοποιώντας τη γνώση και εμπειρία τόσων δεκαετιών έχουμε πια τη δυνατότητα να είμαστε αυτόνομοι, ευέλικτοι και διαρκώς εξελισσόμενοι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

GOOGLE MAPS

MotordromeTDM Αγίας Σοφίας - Θέση Μηλιαδίστα Ασπρόπυργος - ΤΚ:193 00 Τηλ: 210 5596682-3 Fax: 210 5593965 Email: info@motordrometdm.com